stilte voor de storm

2015-11-17 18.16.16Een storm, daar zitten we middenin momenteel. Niet qua weer, het is een prachtige zonnige bijna windstille dag vandaag, maar binnen stormt het behoorlijk. Frank, Robin en ik zijn druk aan het verhuizen. Robin is trouwens onze zoon. Geboren op 20 maart 2015. Hij is dol op dieren en bewegende blaadjes. Dit nog even ter informatie, omdat ik zo lang al niets met dit blog heb gedaan.

Het bizarre van deze verhuizing is dat we niet weten waar we heen aan het verhuizen zijn. Alleen dat we 15 januari ons huis uit dienen te zijn. Het gaat dan platgegooid worden in verband met een grootscheepse buurtrenovatie. Gelukkig heeft Frank een groot atelier, wat nu dus langzaam vol komt te staan met onze spullen.

Al mijn kruiden kunnen bij een vriendin Dienne gaan overwinteren. De kippen mogen ook mee. Er zijn er nog 2 over nu, Hillie en Pientje. Staaltje is door een marter aangevallen en Roosje is niet door de rui heen gekomen. Alleen het vijvertje is nog geen goede oplossing voor. Ik zou het wel uit willen graven, maar de kikkers slapen al en alle andere vijvers in de buurt zijn verdwenen.

Ons gezinnetje met poes Evi gaat waarschijnlijk op de boerderij waar Franks moeder woont logeren. Dat wil zeggen, als we voor die tijd geen geschikte woning vinden in omgeving Maastricht. Ons plan is een duurzame woon- werk plek op te richten met een stel vrienden, waaronder mijn zus Loes en haar vriend Arjen. We willen workshops gaan geven, gerelateerd aan natuur, kunst en biologisch eten. Al een tijd zijn we druk bezig plannen te schrijven en mogelijkheden te onderzoeken. Spannend of het op tijd gaat lukken. Mocht iemand die dit leest meer informatie willen of  tips hebben, dat is zeker welkom!

Kruiden als  Muze gaat op onze nieuwe plek goed tot haar recht komen. Eindelijk de tijd en de ruimte om serieus van alles te organiseren op gebied van kruiden. Ik verheug me er erg op. Vooralsnog zitten we midden in een storm en ik ben benieuwd waar we gaan landen als de wind gaat liggen.

 

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

stilte voor de storm

Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>